Toate școlile își suspendă cursurile timp de 3 zile, înainte și după alegerile locale

Toate școlile își suspendă cursurile fizic timp de 3 zile, înainte și după alegerile locale care se desfășoară duminica viitoare, pe 27 septembrie, potrivit Edupedu.ro.

Cursurile din instituțiile de învățământ, adică școli, grădinițe și licee vor fi suspendate vineri, 25 septembrie, luni 28 septembrie și marți, 29 septembrie. În cele trei zile, cursurile se vor desfășura exclusiv online. Urmează să fie stabilit dacă se vor închide școlile și joi, 24 septembrie, a explicat ministrul Educației, Monica Anisie.

“Chiar dacă se închid și se suspendă cursurile fizic, orele vor continua online. La nivel național se vor închide toate unitățile de învățământ vineri, luni și marți în vederea desfășurării alegerilor. Luni dimineață va avea loc o consultare cu asociațiile comunelor, orașelor și municipiilor și Uniunea consiliilor județene cu Ministerul Educației prin care să stabilim dacă se vor închide și joi, în funcție de localitățile și școlile în care se desfășoară procesul educațional“, a mai spus ministrul Monica Anisie.

Luni și marți, pe 28 și 29 septembrie, cursurile rămân suspendate pentru a se igieniza și dezinfecta toate sălile în care a avut loc procesul electoral.


Vizualizari: 1449

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *