Ioan Turc: “ Vom face din Bistrița un oraș cu perspectivă, un oraș care să țină oamenii acasă” (VIDEO)

De vorbă cu oamenii din Unirea

Am vorbit cu oamenii din Unirea și le-am ascultat nemulțumirile. De la iluminatul public la semaforizare, acești oameni au cerințe simple: să se facă investiții pentru cetățean, eficiente și stabile. Cu banii investiți în Pârtia Cocoș, putea fi rezolvată o bună parte din problemele pe care Bistrița le are. Totuși, bistrițenii privesc cum pe o pârtie pustie există lumină, iar pe stradă, seara, este beznă.Timp de 12 ani, s-a bătut pasul pe loc. Ce ne lipsește să urnim lucrurile pentru Bistrița? O administrație performantă. Vom face din Bistrița un oraș cu perspectivă, un oraș care să țină oamenii acasă. Banii nu vor mai rămâne blocați în investiții care durează ani pentru ca, după o lună, două de la inaugurare, să fie doar un alt proiect eșuat.Și la Bistrița #SePoate ca Primăria să fie în slujba cetățeanului!

Posted by Ioan Turc on Sunday, 20 September 2020

“Am vorbit cu oamenii din Unirea și le-am ascultat nemulțumirile. De la iluminatul public la semaforizare, acești oameni au cerințe simple: să se facă investiții pentru cetățean, eficiente și stabile.
Cu banii investiți în Pârtia Cocoș, putea fi rezolvată o bună parte din problemele pe care Bistrița le are. Totuși, bistrițenii privesc cum pe o pârtie pustie există lumină, iar pe stradă, seara, este beznă.
Timp de 12 ani, s-a bătut pasul pe loc. Ce ne lipsește să urnim lucrurile pentru Bistrița? O administrație performantă.
Vom face din Bistrița un oraș cu perspectivă, un oraș care să țină oamenii acasă. Banii nu vor mai rămâne blocați în investiții care durează ani pentru ca, după o lună, două de la inaugurare, să fie doar un alt proiect eșuat.
Și la Bistrița SePoate ca Primăria să fie în slujba cetățeanului!”, a spus  candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc. 
 

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)


Vizualizari: 536

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *