VIDEO. Lucruri neștiute despre Cristian Niculae. Ce făcea în urmă cu peste 20 de ani

Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la Primăria Bistrița, a prezentat, în cadrul unui video, un episod din viața sa, petrecut în urmă cu peste 20 de ani.

“Peste tot pe unde am lucrat, am încercat să las în urma mea lucruri bune, trainice, făcute cum trebuie. Mi-am început cariera profesională în silvicultură. Câțiva ani, am avut cel mai frumos birou din lume: pădurea! O amintire, foarte dragă mie din acea vreme, este pădurea pe care am plantat-o în perioada 1998 – 1999 în zona Stegea, din Bistrița-Bârgăului. Cu doi ani înainte, o doborâtură de vânt a ras peste 60 de ha de pădure.  Refacerea acelei zone a fost o provocare. Accesul dificil la peste 1000 m altitudine sau solul superficial predominant stâncos nu ne-au împiedicat însă.

270.000 puieți de molid au fost plantați în acel interval de timp, sub coordonarea mea. Este plăcerea și bucuria mea să revin în fiecare an în zona Stegea, să văd cum crește pădurea această tânără și am speranța că peste 100 de ani, generațiile care vin se vor bucura la fel de mult de frumusețea acestor locuri”, a transmis Cristian Niculae.

“Așa cum sunt obișnuit, după 27 septembrie, cu ajutorul bistrițenilor, vom face lucruri bune și durabile în orașul nostru. Este despre Bistrița, este despre Noi!”, a transmis Cristian Niculae.

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019)


Comentarii

Un comentariu
  1. Maria 19 septembrie 2020 17:55

    Nu pot decât sa va felicit.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *