S-a inaugurat dispensarul medical din Căianu Mic (FOTO-VIDEO)

Dispensarul uman din comuna Căianu Mic a fost inaugurat astăzi, în prezența primarului Paul Știr și a președintelui Consiliului Județean. La eveniment au luat parte și Nicolae Moldovan-primarul Orașului Beclean, Denes Ioan-Senator, fostul ministru Alexandru Pugna, Mihai Forai-consilier județean, Bogdan Ivan Gruia-purtător de cuvânt al Consiliului Județean.

În cadrul dispensarului medical, vor funcționa cabinetele de medicină de familie și stomatologie, asigurate de cadre medicale cu experiență: dr. Logigan Ioan, dr. Logigan Margareta și dr. Măluțan Iov. Proiectul a început în urmă cu doi ani și finanțarea a fost asigurată de Guvernul României.

“Îmi crește inima când văd că proiectul început acum 2 ani, finanțat de Guvernul PSD, unul aplecat nevoilor oamenilor, își arată utilitatea. Este unul dintre cele mai frumoase și dotate dispensare din județ! Paul, ai reușit să faci din Căianu Mic, capitala văii și știu că proiectele tale continuă! Eu îți sunt alături, ca de fiecare dată și am mare încredere în tine”, a transmis președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

“Investițiile în sănătate, au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic! Cu sprijinul domnului Radu Moldovan, Președintele Consiliului Judetean BN, căruia vreau să-i mulțumesc, am reușit implementarea acestui proiect necesar comunității noastre! Vreau să aduc mulțumiri soților Logigan Ioan și Margareta, pentru toată activitatea depusă în calitate de medici de familie în comuna noastră, precum și domnului doctor stomatolog, Măluțan Iov! De asemenea, aduc mulțumiri și colegilor mei din cadrul Primăriei și Consiliului Local Căianu Mic pentru munca depusă și implicarea în realizarea acestui proiect, dar și constructorului, Sc.PugnaFlor Construct.Srl, pentru seriozitatea cu care a tratat acest proiect!”, a transmis primarul comunei, Paul Știr.
 

 


Vizualizari: 624

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *