Radu Moldovan: “Comuna Căianu Mic și-a câștigat statutul de capitală a Văii Țibleșului” (FOTO-VIDEO)

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a participat sâmbătă la inaugurarea dispensarului medical din comuna Căianu Mic. În cadrul evenimentului, Radu Moldovan a vorbit despre modul spectaculos în care s-a dezvoltat comuna sub administrația primarului Paul Știr. VEZI AICI VIDEO!

“Comuna Căianu Mic și-a câștigat titlul de cea mai unită comunitate din județul Bistrița-Năsăud. Atunci când o comunitate își urmează preotul, pastorul, primarul și între instituțiile care administrează și cele care au grijă de sufletul nostru există pace și înțelegere, nu au lucrurile cum să nu meargă în direcția bună. Căianu Mic cred că va fi prima comună din România care va avea, integral, toată rețeaua de drumuri modernizată și eu nu aveam cum să nu țin pasul cu ei și să nu modernizez drumul județean. Avem unități școlare, nu știu dacă mai sunt undeva, integral modernizate, nu vorbim doar de învățământ preșcolar, școlar și gimnazial, ci și de cel liceal. Avem, în momentul de față, un edificiu care va deservi sistemul de sănătate din Comuna Căianu Mic”, a declarat Radu Moldovan.

“Am discutat cu Paul Știr, înainte de întâlnirea cu dumneavoastră, întrebându-l ce face cu etajul clădirii și cred că toți cei implicați în viața comunității trebuie să luați o decizie legată de care sunt cele mai mari necesități ale comunității și, prin ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Comuna Căianu Mic, și-a câștigat statutul de capitală a acestei văi, în mod natural. Ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani aici a dus-o la acest statut și dacă considerați că un laborator de analize aici ar fi cel mai necesar acum, eu o să fac toate demersurile necesare să putem organiza, în parteneriat, pentru ca cineva să vină periodic, pentru a face un astfel de laborator sau consultații pe specialități”, a declarat Radu Moldovan.

“Am inaugurat Dispensarul Medical al comunei noastre! Prieteni dragi, începând de astăzi, în mod oficial, comuna noastră beneficiază de un Dispensar Medical ultramodern! A fost, cu adevărat, o zi binecuvântată și vreau să-i mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acest lucru! Investițiile în sănătate, au fost și vor rămâne o prioritate a administrației locale din Căianu Mic! Cu sprijinul domnului Radu Moldovan, Președintele Consiliului Judetean BN, căruia vreau să-i mulțumesc, am reușit implementarea acestui proiect necesar comunității noastre! Vreau să aduc mulțumiri soților Logigan Ioan și Margareta, pentru toată activitatea depusă în calitate de medici de familie în comuna noastră, precum și domnului doctor stomatolog, Măluțan Iov! De asemenea, aduc mulțumiri și colegilor mei din cadrul Primăriei și Consiliului Local Căianu Mic pentru munca depusă și implicarea în realizarea acestui proiect, dar și constructorului, Sc.PugnaFlor Construct.Srl, pentru seriozitatea cu care a tratat acest proiect! Apreciez prezența colegilor mei din administrație și vreau să le mulțumesc, că ne-au fost astăzi alături, domnilor Radu Moldovan-Președintele Consiliului Judetean BN, Nicu Moldovan-Primarul Orasului Beclean, Denes Ioan-Senator, Pugna Alexandru-Ministru, Mihai Forai-Consilier Județean, Bogdan Ivan Gruia-Purtător de cuvânt Consiliul Județean!”, a transmis primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr.

“Într-un timp foarte scurt, am devenit cea mai UNITĂ comunitate din județul Bistrița-Năsăud, iar acest lucru a contribuit și va contribui la dezvoltarea comunei Căianu Mic! Multumesc tuturor pentru prezența la evenimentul de azi și Pr. Paroh Alexandru Gherghel pentru oficierea slujbei religioase!”, a mai spus primarul comunei, Paul Știr.

“Îl felicit pe Paul pentru modul spectaculos în care comuna s-a schimbat fundamental, pentru modul în care a reușit să unească această comunitate, sunt foarte onorat că este colegul și prietenul meu și îi voi fi alături lui și comunității de aici”, a concluzionat președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

Posted by N1 Tv on Saturday, September 19, 2020


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *