Bogdan Ivan: “250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!” (VIDEO)

“Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 Septembrie! “Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!”, spune Bogdan Ivan, candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud la Consiliul Județean.
 
“Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate ”însănătoși” societatea. Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!
În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres. Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în “Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!”, a transmis Bogdan Ivan.
 
(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019)
 
 
 

”Primăvara politicii românești” începe la Bistrița, cu 250 de tineri pregătiți care vor candida la alegerile din 27 Septembrie

250 de tineri pentru viitorul unui județ: Bistrița-Năsăud!

Sunt cei mai mulți tineri candidați într-un județ, din partea oricărui partid, la alegerile locale din 27 Septembrie!

“Primăvara politicii românești” pornește de la Bistrița, în clipa în care un profesor are încredere în noi! Cu tineri pregătiți, entuziaști, care știu, își doresc și pot să modernizeze România!

Tinerii nu sunt blazați. Tinerii nu sunt indiferenți. Tinerii se implică! Politica nu este atractivă, însă este singurul remediu prin care democrația poate ”însănătoși” societatea.

Social-democrația este un spirit tânăr, iar tinerii sunt motorul de care are nevoie democrația, politica și administrația. Politica trebuie transformată până la nivelul în care oamenii ajung să se regăseacă într-un partid în care valorile sociale și morale sunt reprezentate în prim-plan. În doctrina în care primează grija față de OM, de problemele și potențialul lui!

În Bistrița-Năsăud, 250 de tineri candidează la alegerile locale din partea PSD, în Alianța pentru Bistrița-Năsăud. Este un reper, iar cetățenii vor ști că noi nu o să ne rătăcim pe drumul spre normalitatea care duce spre progres.

Am mare încredere în generația mea, în fiecare dintre colegii mei, în Președintele PSD BN Radu Moldovan și în “Profesorul nostru”, Dl. Vasile Sebastian Dâncu!

#PrimăvaraPoliticiiRomânești
#tineri
#politică
#curaj
#AlianțaPentruBistrițaNăsăud

Posted by Bogdan Ivan Gruia on Saturday, September 19, 2020 

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200019)


Comentarii

Fii primul care comentează!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *