Mesaj important pentru domnul primar Sorin Hognogi

Imediat după apariția unui material în publicația noastră, în care scriam că nu există apă și canalizare în Spermezeu și prezentam imagini dezolante din centrul comunei, primarul Sorin Hognogi s-a lansat cu un val de atacuri asupra mea, de parcă eu aș fi de vină că nu s-au realizat lucruri elementare într-o comunitate. Nu i-am răspuns domnului primar cu aceeași monedă, pentru că nu are rost, deși pare cel puțin deplasată reacția unui edil la adresa unui ziarist care scrie despre problemele dintr-o comunitate.

Nu i-am răspuns pentru că îi voi răspunde prin instanță și îi voi cere să probeze toate afirmațiile făcute în spațiul public, atât în transmisia live, cât și la comentariile de pe pagina de Facebook INFOBISTRIȚA.RO. Nu vă obosiți să le ștergeți, domnule primar, sunt salvate deja și puse în dosarul pentru proces!

Și, în instanță, o să aveți ocazia să probați toate afirmațiile făcute, afirmații mincinoase și de o gravitate fără precedent din partea unui ales local la adresa unui jurnalist. Chiar și politicienii locali, între ei, când se acuză, au mai multă decență prin ceea ce spun. O să vă cer să dovediți cum sunt eu “sluga” cuiva sau cine și cu ce bani m-a plătit. Nu știu ce șefi aveți dumneavoastră, dar eu nu am niciunul și nici nu cred că voi avea vreodată! Astfel, o să fie nevoie să dovediți cum e vreun personaj politic șeful meu și cum mă plătește, mai ales, de ce aș fi “de o specie rară”. De asemenea, instanța o să vă ceară să demonstrați cum am împărțit eu pliante pentru un partid politic, o altă minciună pe care ați spus-o public, în live-ul de pe Facebook!

În 15 ani de presă, am avut câteva procese civile cu politicieni și pe toate le-am câștigat pentru că eu, spre deosebire de dumneavoastră, am proprietatea termenilor și nu fac afirmații nefondate. Nici nu o să mă apuc să duc un război mediatic cu dumneavoastră, că am lucruri mai importante de făcut. Dar, chiar dacă voi pierde câteva zile din viață cu instanța, asta o să o duc până la capăt și sunt convins că o să câștig. Pentru că, domnule Sorin Hognogi, eu încă cred că adevărul câștigă.

 

 

 


Vizualizari: 2109

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *