ȘOCANT! Primarul Traian Ogâgău își umilește fiica, o pune să stea în genunchi și o filmează (VIDEO)

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, este în centrul unui nou scandal. Acesta a apărut în presa națională, după ce și-a umilit fiica, pe care a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile ridicate deasupra capului și obligată să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs. VEZI AICI VIDEO!

Imaginile greu de privit au fost blurate din motive lesne de înțeles. Pe acestea se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului. Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune.

“Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, “O să fac exerciții și o să învăț”, “Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau “Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

După ce a fost contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult își iubește fiica.

“La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi. Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a transmis Traian Ogâgău.

 Vizualizari: 4647

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *