“La Ilva Mare, votăm omul, nu partidul! De ce-l votăm pe Alexandru Anca primar”

Susținătorii și consilierii locali ai primarului comunei Ilva Mare, Alexandru Anca, au transmis un mesaj în care explică de ce cetățenii vor vota în data de 27 septembrie pentru actualul edil al comunității.

“În Ilva Mare, votăm omul, nu partidul. Alexandru Anca este primarul care a schimbat în fiecare mandat fața comunei Ilva Mare. De ce îl votăm Alexandru Anca primar? Pentru că este de cuvânt, este familist, este serios și este cu mult bun simț. Nu promite ce nu poate face. Este un om cumpătat și calculat. Ascultă problemele tuturor. Uitați-va cum arată școala, grădinița, căminul cultural, dispensarul, Primăria, Bisericile din comunitate! Avem apă și canalizare, uitați-vă câte străzi comunale s-au asfaltat, câte drumuri forestiere s-au reabilitat, câte poduri s-au modernizat!”, au transmis susținătorii lui Alexandru Anca.

“Nu are rost să ne lăsăm păcăliți de promisiunile altora, pentru că îi cunoaștem și pe ei și știm de ce sunt în stare. Alexandru Anca este omul care știe și poate continua dezvoltarea comunei Ilva Mare”, este mesajul transmis de consilierii primarului din Ilva Mare.

 

 


Vizualizari: 1078

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *