Ioan Turc: “Tinerii care pleacă din Bistrița nu se mai întorc, pentru că nu li se oferă oportunități de angajare bine plătite”

“Tinerii care pleacă din Bistrița nu se mai întorc să locuiască aici, pentru că nu li se oferă oportunități de angajare bine plătite.
Astfel, împreună cu Universitatea Tehnică, Universitatea de Arte și Design și Universitatea Babeș-Bolyai, Primăria va pune bazele unui centru de formare în industrii creative și IT.
După crearea forței de muncă, fie prin formare, fie prin conversie profesională, firme din Cluj-Napoca vor fi atrase să își deschidă filiale în sectorul IT la Bistrița. Astfel, se vor putea crea locuri de muncă bine plătite fără a mai fi nevoie de traiul foarte scump în orașe precum Cluj”, a transmis candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc.
 
“Și la Bistrița #SePoate să ne păstrăm tinerii acasă!” a mai spus Turc.

Centru de formare în industrii creative și IT

Tinerii care pleacă din Bistrița nu se mai întorc să locuiască aici, pentru că nu li se oferă oportunități de angajare bine plătite.

Astfel, împreună cu Universitatea Tehnică, Universitatea de Arte și Design și Universitatea Babeș-Bolyai, Primăria va pune bazele unui centru de formare în industrii creative și IT.

După crearea forței de muncă, fie prin formare, fie prin conversie profesională, firme din Cluj-Napoca vor fi atrase să își deschidă filiale în sectorul IT la Bistrița. Astfel, se vor putea crea locuri de muncă bine plătite fără a mai fi nevoie de traiul foarte scump în orașe precum Cluj.

Și la Bistrița #SePoate să ne păstrăm tinerii acasă!

Posted by Ioan Turc on Monday, September 14, 2020  

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)


Vizualizari: 472

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *