Ioan Turc: “După 27 septembrie, voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul”

“Mai mulți bistrițeni s-au arătat deranjați de felul în care pot să-și rezolve problemele la sediul Direcției de Servicii Sociale a Primăriei Bistrița, fapt reflectat și în presa locală.
Deoarece instituția are un program restrâns de relații cu publicul, se creează o aglomerație nefirească la intrarea în sediu, cu atât mai mult cu cât există încă stare de alertă, iar distanțarea socială e importantă”, a transmis candidatul PNL – USR – PLUS la Primăria Bistrița, Ioan Turc.
 
“Le reamintesc concitadinilor mei că, după 27 septembrie, voi introduce un interval orar extins pentru serviciile municipalității ce presupun contact cu publicul. Prin urmare, și la Direcția pentru Servicii Sociale din Primăria Bistrița programul de lucru va fi în două schimburi, între orele 07.00 și 19.00, astfel fiind rezolvată situația neplăcută din prezent. Nu e deloc normal să avem contribuabili stând la coadă pe trotuare încercând să ajungă la Primărie!
Și la Bistrița #SePoate!”, a spus Turc.  
 

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)

 


Vizualizari: 581

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *