Stelian Dolha: “Susținerea tinerilor într-o campanie electorală este dovada faptului că planurile pe care le ai sunt scrise în limba viitorului”

“Susținerea tinerilor într-o campanie electorală este dovada faptului că planurile pe care le ai sunt scrise în limba viitorului, în manieră modernă. Frumoasa echipă de la Târlișua care susține viziunea liberală, echipă formată din tineri implicați, interesați de soarta comunitară și a viitorului lor și al familiilor lor ne dă speranța și, mai mult, ne încurajează în demersul și  în angajamentul pe care ni-l asumăm!”, a transmis Stelian Dolha, candidatul PNL – USR – PLUS la Consiliul Jude’ean.

“Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru energia pozitivă cu care veniți și campania pe care ați făcut-o în municipiul Bistrița alături de Ioan Rus, candidatul pentru Primăria comunei Târlișua!”, a transmis Dolha. 

(Articol electoral comandat de Partidul Național Liberal – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de LIFEVISION FILMS SRL – portalul web infobistrita.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200012)


Vizualizari: 692

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *