Alte tronsoane de drum au intrat în asfaltare, în Tiha Bârgăului

Alte tronsoane de drum au intrat în asfaltare în comuna Tiha Bârgăului!
 
“Avem în diferite stadii de execuție cinci proiecte care vizează asfaltarea unor tronsoane de drum din comuna noastră. În total sunt în execuție peste 43 de kilometri de drumuri, valoarea acestora depășind 35 de milioane de lei (350 miliarde lei vechi). După ce au fost făcute lucrările de artă, rigolele și șanțurile de scurgere, vineri a fost turnat și primul strat de asfalt în Mureșenii Bârgăului, pe strada Blaju Vechi. Ieri s-au asfaltat străzile La Gicanu și La Gordon iar astăzi – La Cimitir și La Gâvan”, a transmis primarul comunei Tiha Bârgăului, Vasile Șut.
 
Lucrările de asfaltare continuă zilele viitoare pe Ulița Morii și Poșta Veche.
 
“Alte lucrări de asfaltare urmează să fie efectuate în Tureac pe străzile la Grațian, Valea Șutenilor și la Cimitir. Mai avem și alte proiecte în execuție despre care am să vă spun zilele viitoare.
Avem nevoie de infrastructură, de drumuri moderne și vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și înțelegere. Știu că lucrările creează un disconfort până la finalizarea investițiilor, însă mă bucur că am reușit să ajungem aici. Este normalitatea care trebuie să existe în fiecare sat”, a transmis Vasile Șut.


Vizualizari: 529

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *