VIDEO: Doris Rai le răspunde celor care o acuză de înțelegeri politice: “Se pot gândi la astfel de jocuri doar cei care le fac”

Doris Rai, candidat independent la Primăria Bistrița, a făcut o serie de dezvăluiri, în cadrul emisiunii INFO POLITIC, joi seara.

Doris a explicat de ce a plecat din PNL și din funcția de consilier județean. “Deși Radu Moldovan are părțile lui bune, proiecte realizate și, când tragi linie, se vede, pot să îi reproșez pe partea cealaltă și aici nu ai cum să te gândești că am o înțelegere cu ei, când niciun proiect de-al meu nu a fost susținut de Consiliul Județean. Erau proiecte cu turismul, cu Lada cu Zestre, cu aplicația Questo, pe care am realizat-o în cele din urmă din banii mei, dar niciunul nu mi-a fost susținut. Erau lucruri care aduceau un plus județului, dar nu s-a vrut. A fost justificarea politică, asta este politica. Am tras concluzia că nu poți face nimic dacă ești în opoziție”, a spus Doris Rai.

Doris Rai a fost întrebată ce le răspunde celor care o acuză că face jocurile politice ale PSD, prin candidatura la Primăria Bistrița. A spus că niciodată nu i-au fost susținute proiectele din Consiliul Județean, motiv pentru care nu poate fi suspectată de înțelegeri cu Radu Moldovan. “E un plan pus la punct de sus, de Doamne Doamne. Se pot gândi la astfel de jocuri doar cei care fac astfel de jocuri. Eu am făcut doar ce am simțit. Eu sunt foarte asumată în ceea ce fac, cu bune, cu rele. Dacă am greșit, am recunoscut că am greșit. Mie nu mi-a trecut prin cap că oamenii politici, că foștii mei colegi pot să se gândească la jocuri de culise. Niciodată nu le-am făcut (n.r- jocurile de culise din PDL). De cele mai multe ori mi se spunea: nu ești pentru politica asta, tu trebuia să te naști nu știu când sau: asta e politica, draga mea. De fiecare dată când eram nemulțumită de deciziile din partid, de la nivel național, mi se spunea: asta e politica, draga mea”, a spus Doris Rai.

Puteți urmări mai jos întreaga emisiune:

INFO POLITIC – Invitată Doris Rai – candidat independent la Primăria Bistrița

INFO POLITIC – Invitată Doris Rai – candidat independent la Primăria Bistrița

Posted by InfoBistrița.ro on Thursday, July 30, 2020

 

Vizualizari: 1003

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *