Nouă cupluri din Tiha Bârgăului au aniversat nunta de aur. Au primit recunoștință din partea primarului (FOTO)

Nouă cupluri care au aniversat 50 de ani de căsătorie, din comuna Tiha Bârgăului, au primit recunoștința comunității, în cadrul unui eveniment organizat de primarul Vasile Șut.

“Cred că familia este cea mai mare bogăție a unui om și mă bucur că am reușit astăzi să sărbătorim nouă cupluri de aur din comuna Tiha Bârgăului care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Am reușit în ultimii ani să sărbătorim, în fiecare vară, cuplurile care au trecut de o jumătate de secol de viață împreună și nu am vrut nici anul acesta să ratăm acest moment important pentru mine și pentru comunitatea noastră, chiar dacă condițiile au fost mai dificile și mai restrictive. Vreau să transmit și pe această cale celor pe care sinceritatea sentimentelor care i-a unit și ținut împreună peste 50 de ani, multă sănătate și mulți, mulți ani împreună! Sunteți un model pentru noi! Vă doresc ca de acum înainte să aveți mult timp în care să vă bucurați unul de celălalt și de familiile frumoase pe care le aveți. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru comunitatea noastră și că ne-ați învățat că iubirea, răbdarea și iertarea aduc cu ele bucuria vieții în doi”, a transmis Vasile Șut.

“Vouă, tuturor cetățenilor comunei Tiha Bârgăului, vă doresc ceea ce îmi doresc și mie: să ajungem și noi, cu bine și cu sănătate, să ne bucurăm de nunta de aur! Doamne ajută și felicitări sărbătoriților!”, a transmis primarul comunei.

 

Vizualizari: 607

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *