10 motive să alegi Flowers by Mara: Livrare gratuită NON-STOP

 

Peisajul urban devine mai vesel și mai colorat în Bistrița și în împrejurimi. Noua florărie Flowers by Mara vine cu produse inedite și nu numai. Afacerea deținută de doi tineri ambițioși este singura florărie exclusiv online din județ, cu servicii de livrare NON-STOP.

Mara, cea care dă și numele florăriei, este o adevărată artistă care creează toate colecțiile de flori, deja cu multă experiență în domeniu. Bogdan, partenerul său, îi este alături la fiecare pas și se asigură că buchetele ajung rapid și în cea mai bună stare la clienți.

Mica afacere a celor doi tineri este o poveste presărată cu iubire pentru flori, pentru artă și pentru inovație. Flowers by Mara oferă bistrițenilor posibilitatea de a dărui din suflet.

Iată 10 motive pentru care să alegi Flowers by Mara:

 

  1. Comenzile se fac exclusiv online: pentru a respecta regulile de distanțare fizică și pentru a scuti clienții de un drum la florărie, Flowers by Mara acceptă numai comenzi pe internet, prin intermediul paginii de Facebook.
  2. Livrare NON-STOP: Bogdan știe că orice femeie adoră surprizele, iar dacă asta înseamnă un buchet superb în miez de noapte, se asigură că acest lucru se întâmplă. Flowers by Mara livrează la orice oră.
  3. Transport gratuit în Bistrița: Pe lângă prețurile competitive, noua florărie acordă și bonusuri clienților – în municipiul Bistrița, transportul nu se taxează.
  4. Pachete pentru toate buzunarele: indiferent că vrei să faci o atenție simbolică sau să surprinzi cu un buchet exclusivist, Flowers by Mara a pregătit pachete pentru toate bugetele și evenimentele. Intri pe pagina de Facebook, alegi produsul preferat și aștepți zâmbetele de după primirea cadoului.
  5. Poză înainte de orice livrare: niciun buchet nu pleacă înainte de a primi confirmarea din partea clientului. Bogdan pornește către destinatar abia după ce trimite o poză și totul este în regulă.
  6. Produse în trend: la Flowers by Mara găsești atât buchete și cutii cu flori clasice și elegante, cât și modele nonconformiste. Mara alcătuiește colecții pentru toate gusturile și dorințele.
  7. Promptitudine: echipa Flowers by Mara are ca principiu de funcționare promptitudinea. Comenzile primite sunt livrate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât surprizele tale să aibă efectul scontat.
  8. Noutate în domeniu: florăria vine cu un aer diferit, cu idei noi și gândite în conformitate cu schimbările apărute în ultima perioadă.
  9. Calitate: florile proaspete și elementele de decorațiune folosite sunt de calitate foarte bună, astfel încât cadourile tale să emane grija și simpatia pe care le porți destinatarului.
  10. Surprize pentru clienți: Mara și Bogdan doresc să creeze o comunitate în jurul Flowers by Mara. Pe pagina de Facebook a florăriei veți găsi mereu concursuri de tip Give Away – pentru cei care iubesc florile și cadourile.

 

Flowers by Mara este cea mai nouă florărie din Bistrița, singura exclusiv online. Toate ofertele și produsele sunt pe pagina de Facebook Flowers by Mara, iar numerele de telefon la care puteți suna sunt: 0747 774 493 și 0744 316 767

Vizualizari: 656

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *