Mihaela Ivan: “Este o veritabilă rețetă a dezastrului provocat de guvernarea Iohannis-Orban”

“Dezastrul de pe piața muncii se adâncește, România e la terapie intensivă! Sunt peste 875.000 de oameni care au rămas fără loc de muncă, potrivit datelor oficiale ale Inspecției Muncii. Din păcate, în curând se va depăși pragul de 1 milion de locuri de muncă dispărute din economie”, a transmis Mihaela Ivan, purtătorul de cuvânt al Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

“Încă odată realitatea îngroapă minciunile ministrului liberal al Muncii care a încercat să manipuleze sinistru și să ascundă/bagatelizeze dezastrul cu afirmația că acum sunt  doar 644 de angajați mai puțini decât în ianuarie! De unde aveți aceste date? E ceva numărătoare paralelă de care nu știm? Unde vă uitați? Uitați-vă la realitate! Treziți-vă! Este fără precedent și este de-o gravitate extremă pentru că sutele de mii de locuri de muncă pierdute nu înseamnă doar sărăcie pentru sute de mii de familii ci și împrumuturi din ce în ce mai mari, criză din ce în ce mai adâncă”, spune Mihaela Ivan.

“Este o veritabilă rețetă a dezastrului provocat de guvernarea Iohannis-Orban, care a vândut iluzii românilor și care n-a fost și nu este capabilă nici acum să facă un program coerent și eficient de sprijin a economiei. Așadar, puterea actuală a eşuat lamentabil în gestionarea crizei sanitare. Oamenii nu mai cred în datele date de guvernul PNL, în comunicarea despre pandemie. Brambureala continuă în decizii și acțiune a guvernului Orban, adăugată unor aroganțe iresponsabile de genul chermezei cu whisky și trabucuri din biroul premierului, în disprețul restricțiilor obligatorii pentru restul populației.

E destul! Ori Guvernați, ori plecați acasă!”, a concluzionat Mihaela Ivan.

Vizualizari: 567

Comentarii

Există un comentariu
  1. pacala 30 iulie 2020 20:12

    Draga Mihaela, hai sa nu dam cu noroi in Iohannis, te inteleg cand ai ofuri in privinta lui Orban.. si eu am , dar Iohannis nu are nici o vina ca nu se prea gasesc politicieni romani de buna calitate!!! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *