Florin Moldovan, după mesajul primarului vindecat de CoVid-19: “Poate îi convinge pe colegii din PSD că măsurile au fost bune”

Consilierul județean al PNL, Florin Moldovan, a transmis, într-o postare pe Facebook, că experiența prin care a trecut primarul comunei Galații Bistriței, Vasile Găurean, ar trebui să îi convingă pe cei din PSD că măsurile luate de Guvernul Orban au fost pentru protejarea populației.

“Am rămas pur și simplu fără cuvinte citind acest articol. Este o expunere dură, dar necesară a unei experiențe ‘soră cu moartea’ pe care dl. Găurean a trăit-o. Poate în acest fel, îi va convinge și pe colegii dânsului din PSD, că măsurile luate de Guvernul Orban au fost tocmai pentru a preveni astfel de episoade și nu pentru a ‘îngrădi’ libertatea românilor. Nu pot decât să mă bucur pentru faptul ca primarul comunei Galații Bistriței se simte mult mai bine și ca a trecut peste această încercare. Multă sănătate vă doresc domnule Găurean!”, a transmis Florin Moldovan, într-0 postare pe Facebook.

Florin Moldovan a declarat pentru InfoBistrița.ro că mesajele transmise de unii reprezentanți ai Partidului Social Democrat au caracter pur electoral, dar sunt foarte periculoase. “Oamenii politici ar trebui să încurajeze respectarea regulilor pentru protejarea populației, chiar dacă se află în plin proces de precampanie electorală”, a spus Florin Moldovan.

 Vizualizari: 1452

Comentarii

Există un comentariu
  1. marian 21 iulie 2020 14:42

    ce loser, el are impresia ca o mers Orban personal si l-a vindecat, o fi dat ceva ordonanta de urgenta noaptea ca hotii si s-a vindecat primarul…..
    masurile economice, masurile de protectie etc, alea sunt problema, nu faptul ca asistentii si medicii lucreaza…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *