Drumul Valea Tureacului – Iliuța Bozghii – Arendaș, închis circulației, pentru lucrări de amenajare a trei podețe

Începând de astăzi circulația pe drumul care face legătura între Valea Tureacului și Iliuța Bozghii – Arendaș va fi închisă circulației rutiere pentru câteva zile deoarece încep lucrările de amenajare a trei podețe. Anunțul a fost făcut de primarul din Tiha Bârgăului, Vasile Șut.

“Drumul este cuprins într-un amplu proiect de reabilitare și va fi asfaltat însă, deocamdată, reîncep lucrările de amenajare a podețelor. După ce anul trecut drumul a fost nivelat și a fost pus stratul de balastru, anul acesta a fost construit podul peste Râul Iliuța și acum continuăm modernizarea! După realizarea celor trei podețe urmează să fie pus stratul de piatră spartă și apoi turnat asfaltul”, a anunțat primarul Vasile Șut.

“Știu că este neplăcut, administrația locală își cere scuze pentru disconfortul creat însă, cu câteva mici sacrificii, vom avea în scurt timp un drum modern pe care se va putea circula în siguranță, un drum pe care locuitorii zonei îl meritau de multă vreme”, a transmis primarul comunei.

Vizualizari: 600

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *