Marian Gruștor candidează la Primăria Lunca Ilvei! S-a înscris în Pro România!

Omul de radio Marian Gruștor s-a înscris în Pro România. El candidează pentru primăria Lunca Ilvei din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

” Așa cum se știe, de astăzi, oficial sunt membru al Pro România dar și candidat al Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al comunei Lunca Ilvei. Vă pot spune că, decizia nu a fost una ușoară, dar faptul că sunt susținut de oameni, pentru că Alianța pentru Bistrița-Năsăud este despre oameni și despre fapte, m-au convins că aici îmi este locul. Urmează o perioadă deloc ușoară atât pentru mine dar și pentru cei dragi mie, dar, am convingerea că nu vom intra într-un război fără reguli, că ne vom lupta în idei și proiecte care pot să aducă încă un pic de bine celor care ne vor acorda votul. Îi chem alături de mine pe toți cei din Lunca Ilvei care își doresc o schimbare, una adevărată. Îi mulțumesc președintelui Emil Radu Moldovan pentru încrederea acordată, lui, dar și președintelui Grigore Timoce dar și președintelui ALDE, Ioan Monița. Împreună suntem puternici, împreună vom învinge” , spune Marian Gruștor.

Marian Gruștor se va bate în viitoarea campanie electorală cu primarul în funcție, Flaviu Lupșan. Marian Gruștor este un cunoscut om de radio, realizator de emisiuni la Radio Balada, în prezent.

Vizualizari: 398

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *