Tânăr beat și fără permis, din Budacu de Sus, prins de polițiști la volan

          Update:   Tânărul în vârstă de 18 ani, din Budacul de Sus, depistat în noaptea de 02 iulie a.c. fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi fiind sub influența alcoolului a fost reținut

 

Tânărul în vârstă de 18 ani, din Budacu de Sus, care conducea un autoturism pe drumul judeţean 173 din mun. Bistriţa, fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule şi având o alcoolemie de peste 1,00 mg/l alcool în aerul expirat, a fost reținut de către poliţiştii Biroului Rutier, pe o durată de 24 de ore, urmând ca în data de 03.07.2020 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Dosar penal pentru un bărbat în vârstă de 18 de ani, din Budacu de Sus, care a condus un autovehicul sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permis de conducere.

În noaptea de 02 iulie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au oprit în trafic, pentru control, pe un tânăr în vârstă de 18 ani, din Budacu de Sus, care conducea un autoturism pe drumul judeţean 173 din municipiul Bistriţa. În urma controlului, s-a constatat faptul acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 1,00 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere  şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vizualizari: 252

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *