TRAGEDIE. A murit după ce a încercat să treacă Someșul cu o tiroliană și un cărucior, în Năsăud

În seara zilei de 26 iunie., polițiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi prin apel 112 despre  dispariţia unui bărbat în vârstă de 66 ani, din Năsăud. Acesta a fost căutat de către fiul său, care i-a găsit maşina şi câteva obiecte personale, pe proprietatea sa, de lângă râul Someș, din Năsăud.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, Serviciul de Investigații Criminale, precum si alţi poliţişti din cadrul IPJ-Bistriţa-Năsăud, dar şi o echipă din cadrul I.S.U. – Bistriţa-Năsăud, în vederea efectuării de căutări.                 

Pe proprietatea bărbatului a fost identificată o tiroliană pentru traversarea râului, pe care a fost culisat un cărucior care se afla la mijlocul tirolianei, deasupra apei, de acesta fiind agățate o plasă și o umbrelă, recunoscute de fiul persoanei dispărute ca aparținând tatălui său.

Întrucât la acea dată, căutarea fost sistată datorită lăsării întunericului, în data de 27 iunie a.c., trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit pe malul drept al râului Someș.

Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă, urmând a fi stabilită cauza decesului.

 

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *