Mihaela Ivan: “Iohannis și Orban sunt obligați să răspundă întrebărilor legate de cazul Unifarm”

Mihaela Ivan spune că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban trebuie să răspundă întrebărilor legate de cazul UNIFARM.

“Iohannis şi Orban sunt obligaţi să răspundă întrebărilor legate de cazul UNIFARM! E revoltător să profiți de suferința oamenilor și de starea de urgență pentru a băga adânc mâinile în banii românilor, aşa cum s-a întâmplat la Unifarm. Iar în timpul ăsta guvernul PNL să invoce că nu mai are bani pentru programul de ”Relansare economiei”, creșterile legale de alocații și de pensii”, spune Mihaela Ivan.

“Întrebări pentru Orban, cu atât mai mult cu cât a refuzat să răspundă presei:

1) A vorbit în ultimele 3 luni la telefon sau s-a întâlnit faţă în faţă cu doamna Ciulavu, fosta sa colaboratoare de la Primăria Capitalei şi de la Ministerul Transporturilor, implicată acum în contractul cercetat de DNA?
2) L-a sunat pe directorul general al Unifarm, Adrian Ionel, în legătură cu acest contract?
3) I-a cerut ministrului Cîţu să-l sune pe directorul Adrian Ionel, în legatură cu acest contract? Dacă nu, a fost informat de servicii că ministrul Cîţu l-a sunat pe directorul Unifarm? Dacă a fost informat, de ce nu a luat nici o măsură?

 Întrebări pentru preşedinte:

1) A fost informat de serviciile secrete despre situaţia de la Unifarm?
2) Dacă nu a fost informat, de ce nu reacționează? Cum poate tolera o astfel de vulnerabilitate de securitate națională?
3) Dacă a fost informat, de ce nu a luat nicio măsură până acum?
4) De ce tace preşedintele în legătură cu corupţia de la vârful guvernului PNL în condiţiile în care era un fervent critic al actelor de corupţie atunci când era vorba de cazuri care priveau adversarii politici?”, spune Mihaela Ivan, într-o postare pe Facebook.

Comentarii

Există 2 comentarii
  1. pacala 30 iunie 2020 11:59

    Cand a aparut pe stirileprotv anunturile cu firma aceea micuta detinuta de stat da numa ei stiu ce actionari aveau… ma distra ideea ca ar fi fost ceva prea bun dar si tarziu a fost achizitionate produsele si mult prea multe din china,ei doar au adus ca magarii fara sa se uite ce aduc, ma chiar gandeam cum o sa se scape sau o sa vanda asa multe produse cand majoritatea au fost aduse dupa ce toate statele au reusit sa-si faca un stoc suficient, numa noi plateam pe ele suprapret, in fine cineva trebuie tras la raspundere acuma si pentru gafa aceia, si uite ca mingea sare de la unu la altu, puteti vedea statisticile la firma aceeia ca profit nare doar rulaj ceea ce era ceva doggy. in fine, ma distreaza si cei de la spitalul bistrita, au primit masti neconforme, ma ai comandat ceva si nu sti sa te uiti ce comanzi, returneaza si ia-ti bani inapoi si gata ce tot faci gargara, daca primesti un produs neconform si ai comandat ceva si ai primit altceva atunci sesizezi, dar citeste ce comanzi , nu e ca si cum ai merge la kaufland si te uiti pe raft la un pret si ei alt produs.

  2. pacala 30 iunie 2020 12:08

    https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/razboiul-romaniei-pentru-materiale-sanitare-cum-le-a-luat-fata-unifarm-americanilor.html
    aici e linku, ma intreb statu obliga oamenii sa cupere niste stocuri care ei le-au luat si nu au reusit sa vanda? de ce? pai daca nu a reusit sa vanda sa faca foc cu ele. asta ea sa-si asume raspunderea, de ce sa primeeasca bani obligati de la oameni pe ele, ramai cu ele blocate in depozit si e mai usor sa obligi oameni prin oridin de urgenta ca toti trebe sa poarte masti si atunci tot ei castiga cate un mic banut de la cetateni ca ei trebuie sa poarte masti doar pentu simplu fapt ca ei nu au reusit sa le vanda :D., asta e data 08-04-2020 19:36, de ce nu sa facut aceste achiziti in ianuarie, atunci intelegeam idea, dar dupa razboi multi viteji se arata 😀
    , cu atata rulaj https://www.listafirme.ro/compania-nationala-unifarm-sa-11653560/ de ce nu ai si profit ?:D unde e pfotitu? daca o companie creste ar trebui sa aibe eu stiu mai multe sedi si bunuri in care sa investit profitul, sa nu-mi zici ca tot profitul e blocat in masti si manusi medicinale ?:D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *