“Guvernul PNL, responsabil pentru cele mai mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu”

“Guvernul PNL este responsabil pentru cele mari scumpiri la alimente din ultimul deceniu. Orban și Cîțu ne distrug nivelul de trai și se mai și laudă cu asta!”, spune Mihaela Ivan, într-o postare pe Facebook.

“Creșterea prețurilor la alimente este cel mai relevant bilanț al guvernării liberale. În 2020, românii scot de la o lună la alta tot mai mulți bani pentru mâncare. Scumpirile cu două cifre la legume și fructe îngroapă puterea de cumpărare a majorității populației în plină criză economico-socială.

Doar Cîțu și Orban mai au tupeu să spună ca inflația este mică. La cât s-au îmbogățit în pandemie, e normal ca totul să li se pară ieftin.
Sub conducerea PNL, România se pregătește de “Jocurile Foamei”!”, spune Mihaela Ivan.

Prețurile la fructe proaspete au crescut cu 24 la sută, la cartofi au crescut cu 20 la sută, la fructe și conserve din fructe cu 18 la sută, la legume cu 12 la sută, la făină cu 5 la sută.

Comentarii

Există 2 comentarii
  1. Acronim 29 iunie 2020 8:00

    Este cel putin rea intentie cand faci aluzii din start cu ” GUVERNUL PNL responsabil pentru cele mai mari scumpiri” . Sunt multe alte cauze care duc la scumpirea lor. Daca postezi asta, esti doar rau intentionat si incerci sa manipulezi sau nu cunosti economia.

  2. ionel 29 iunie 2020 8:38

    dacă era PSD la guvernare, cu siguranță erați de acord că din cauza lor au crescut prețurile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *