Ziua Drapelului, sărbătorită cu mască la Bistrița. Ce politicieni au luat parte la eveniment (FOTO)

Primul eveniment public important, organizat de autorități, a avut loc astăzi în municipiul Bistrița. Ziua Drapelului Național s-a desfășurat în centrul orașului, cu reguli de distanțare socială, participanții și militarii purtând măști pe față.

Ceremonia simbolică de astăzi a început cu onorul militar și a continuat cu salutul Drapelului de Luptă, discursurile oficialităților, primirea Drapelului Național al României, binecuvântarea Drapelului,  înălțarea Drapelului Național al României pe catarg concomitent,  cu intonarea imnului național. Drapelul a fost dat jos de pe catarg joi și sfințit la Biserica de la Coroana, fiind apoi adus la statuia poetului Andrei Mureșanu, din fața Primăriei.

La evenimentele de astăzi au luat parte prefectul Stelian Dolha, vicepreședintele Consiliului Județean – Vasile Puica, viceprimarul Bistriței – Cristian Niculae, deputatul PMP – Ionuț Simionca, deputatul PNL – Robert Sighiartău, subrefectul Eugen Curteanu și alți politicieni locali. Toți au participat cu măști pe față.

foto Facebook Cristian Niculae/Ioan Turc

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *