România normală și Guvernul marilor speranțe deșarte

Ne-am lămurit că Iohannis și PNL au propria agendă, fără nicio legătură cu nevoile oamenilor. Nu se vor majora pensiile decât cu 10 la sută, alocațiile nu se dublează, au anunțat câteva măsuri pe jumătate benefice pentru firme și creditele IMM Invest care le ajută și nu prea, măsuri luate de ochii lumii, dar majoritatea românilor iau o mare țeapă.

Pe Iohannis nu-l mai interesează, pentru că și-a bifat al doilea mandat, Orban a fost oricum un premier de sacrificiu, Cîțu vrea să-și rezolve problema cu retrocedările, Vela, Tătaru și alți miniștri vor dispărea, după ce și-au erodat imaginea în timpul stării de urgență.

Poate nu ați remarcat, dar liberalii care speră încă la un viitor politic, precum Sighiartău, au stat pitiți în timpul ăsta și, când au apărut în spațiul public, au făcut-o singuri și în interviuri aranjate.

Pe de-o parte, se laudă că, datorită lor, România primește fonduri record de la UE, pe de altă parte, vin cu scuza că nu sunt bani.

Pensiile speciale n-au dispărut, autostrăzile au rămas la stadiul de vise, diaspora s-a lămurit că a fost trasă în piept.

În Bistrița-Năsăud, ciuciu bani pentru investiții anul acesta! Primarii sunt disperați, așteaptă rectificarea, care nu se grăbește să vină.

Marile speranțe liberale sunt doar niște pancarte galben-albastre pe Facebook și românii sunt păcăliți din nou. De ceilalți, dar de aceiași.


Vizualizari: 541

Comentarii

Există un comentariu
  1. ecologistul- verde 10 iunie 2020 12:45

    Ca cam ase !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *