Bistrițenii de pe Valea Ghinzii vor avea asfalt în fața caselor, în această toamnă

“Deși termenul de finalizare a șantierului de modernizare a străzii Valea Ghinzii este August 2021, am cerut constructorului să înceapă lucrările de asfaltare a străzii pe sectorul de 1,2 km cuprins între noul pod rutier construit și fostul poligon militar, adică zona cu cele mai multe case de pe această stradă. În această zonă lucrările la rețelele de utilitați sunt aproape finalizate. În 2-3 săptămâni cu ce mai este de făcut, putem începe lucrările de realizare a structurii rutiere, a trotuarelor, pistei pentru biciclete, urmate de asfaltare”, a transmis viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

Astfel, dacă vremea ne va permite, conform graficului stabilit, în această toamnă vom avea asfalt în zona de case de pe strada Valea Ghinzii – mai devreme cu un an față de planul inițial al proiectului.  În aceste zile se lucrează la finalizarea structurii de rezistență a noului pod rutier de peste pârâul Ghinzii. Am insistat pe acest calendar pentru ca locuitorii de pe Valea Ghinzii să nu mai fie nevoiți să mai treacă încă o iarnă fără asfalt, ci în condiții civilizate, așa cum este normal într-un oraș modern”, a transmis viceprimarul.

“Bistrițenii trebuie să circule pe străzi bune și-mi întăresc angajamentul ca în termen de 5 ani să asflatăm toate străzile de pământ din domeniul public al Bistriței”, a concluzionat Cristian Niculae.

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *