Gusti

O nouă stea s-a ridicat pe cerul politicii bistrițene

De la înălțimea nemaiîntâlnită a funcției, prețioasa avocată liberală Diana Morar sare pe Facebook cu un text de toată jalea, care îi arată adevărata față. Prea puțin ne interesează trecutul familiei sale sau cum a reușit să acumuleze 16 case într-o țară în care milioane de români mor de foame, dar probabil că are legătură tot cu cunoașterea sa profesională și priceperea sa.

Dacă averea impresionantă o putem trece cu vederea și nu ne mai dau pe spate bogăția și fandoselile oamenilor politici, amenințările ne provoacă silă. Nu-s prieten cu Claudia Andron, din contră, cred că mă urăște, dar aș lua apărarea oricărui jurnalist care e amenințat de politicienii care se cred dumnezei.

Conștientă că i-au murit lăudătorii pe care nu i-a avut niciodată, pentru simplul fapt că banii nu-ți cumpără carismă și nici abilități de politician, cu atât mai puțin empatie față de oameni, Diana Morar și-a postat osanale la propria persoană pe propria pagină de Facebook.

În lungul “laudatio”, Diana ne spune cum și-a dat toată silința în lupta cu COVID-19, fiind practic un pion important în acest mecanism care funcționează ca o căruță cu trei roți.

Păi, doamna Diana, paradoxul este că, dacă voi, toți, vă făceați treaba, nu era nevoie să donezi salariul pe care oricum îl primești din banii poporului amărât, pentru a se cumpăra teste de COVID-19! Normal era să dea Guvernul vostru teste, dar asta nu pot înțelege cei trei aplaudaci pârliți pe care îi mai ai!

Cum ați luptat tu, Sighirtău, politicieni cu averi de nici nu le mai puteți contabiliza, cu COVID, din linia întâi a partidului aflat la Guvernare? A dat Guvernul PNL bani pentru spitalele din județ? A cumpărat Guvernul vreo 10 ventilatoare pentru spitalele din Bistrița, Năsăud și Beclean și nu știm noi? Ați făcut o listă cu problemele din spitalele județului, pe care le-a rezolvat guvernul? Răspunsul e clar, dar nu-l dau eu aici, că poate mă amenințați cu amenzi sau dosare penale pentru fake-news.

Am înțeles ideea: singurele știri adevărate sunt cele prin care vă lăudați voi. Așteptăm o ordonanță militară prin care să fim obligați să vă lăudăm sau să ne cerem scuze că nu v-ați văzut familia, cu specificația că nici noi nu ne-am văzut-o, pentru că ne-ați închis în casă și ne amenințați cu amenzi astronomice, pentru a vă justifica neputința.


Vizualizari: 525

Comentarii

Există 3 comentarii
  1. maria 22 aprilie 2020 21:11

    ii si urata si corupta

  2. Votantul 23 aprilie 2020 14:43

    Maria,de urata e urata se vede !!Dar ce dovezi ai ca e corupta ?

  3. Cetățean 25 aprilie 2020 18:00

    Urata ca urâtă, coruptă o fi sau poate nu, dar proastă sigur e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *