PSD: “Astăzi, PNL a picat testul maturității politice!”

“Într-un gest care dovedește iresponsabilitate, PNL a atacat la CCR și a blocat astfel două legi inițiate de PSD și susținute de Pro România, ALDE și UDMR. Este vorba de legea prin care românii își pot amâna ratele la bănci și Legea pentru acordarea unor facilități pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României”, a transmis PSD Bistrița-Năsăud, într-un comunicat.

“Atacarea la CCR a legilor votate de toate celelalte partide, pentru sprijinirea economiei și a cetățenilor, arată că PNL e incapabil să treacă peste orgoliile politice, chiar și atunci când situația din țară este dramatică! Nu e nimic populist la aceste legi, sunt măsuri adoptate de multe alte state!

 Exemple:

Italia a suspendat plata unor taxe datorate de persoanele fizice și plata creditelor, inclusiv a celor imobiliare, fără capitalizarea dobânzilor.
Tot în Italia a fost suspendată obligativitatea de a plăti facturile pentru utilități, taxe și ipoteci pentru firmele mici și gospodării.
Guvernul spaniol le interzice companiilor de utilități să le întrerupă alimentarea cu apă și energie electrică consumatorilor din cauza facturilor neplătite
Guvernul german a adoptat o lege menita sa protejeze din punct de vedere economic atât populația cât și micile afaceri, astfel ca a decis sa interzică evacuarea din locuințe și din diverse spatii comerciale, din cauza neplății chiriei, care poate fi amânată pana la 30 iunie. Trebuie menționat că asta înseamnă inclusiv amânarea plății utilităților”, a transmis PSD.

Comentarii

Există un comentariu
  1. Sidonia 6 aprilie 2020 21:20

    Oare de ce? Nu creddd…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *