Deputatul Ionuț Simionca donează 1000 de viziere de la două firme din Bistrița

Deputatul PMP, Ionuț Simionca, va dona 1000 de viziere produse în Bistrița-Năsăud la mai multe unități medicale din județ.

„Felicit firmele din județul Bistrița-Năsăud care produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. Am spus de nenumărate ori că firmele mici și mijlocii sunt coloana vertebrală și motorul economiei românești. Iată că IMM-urile sunt și cele care se alătură eforturilor statului în gestionarea acestei cumplite pandemii. În timp ce marile corporații cu capital străin și-au trimis angajații acasă și se preocupă doar de profit, mai multe firme mici din județul nostru s-au reprofilat și produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. Jos pălăria!”, a transmis Ionuț Simionca.

„Îi felicit pentru inițiativa și le mulțumesc pentru promptitudine prietenilor mei de la Open Consult, de la care am cumpărat 100 de viziere, și Sepia Print, care îmi vor livra 900 de viziere fără să îmi perceapă costuri de manoperă”,  a transmis Simionca.

Simionca va distribui cele 1000 de viziere produse în Bistrița-Năsăud celor care se găsesc în prima linie în bătălia cu Coronavirusul :

1. Cadrele medicale și personalul auxiliar de la:
a) Spitalul Județean BN
b) Spitalul Beclean
c) Spitalul Năsăud
d) Serviciul Județean de Ambulanță
2. Polițiști și militari
3. Poștași

 

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *