Primul caz de Coronavirus în România. 42 de persoane izolate la domiciliu în Bistrița-Năsăud (UPDATE)

În acest moment, NU sunt cazuri confirmate de Coronavirus (Covid-19) în județul Bistrița-Năsăud! De asemenea, nu sunt persoane suspecte care să necesite carantină.

UPDATE, ora 15.30: În momentul de față, 42 persoane sunt izolate la domiciliu (numărul include și aparținătorii persoanelor care vin din Italia). La nivel național, există un singur caz confirmat de infecție cu Coronavirus, la o persoană din jud. Gorj.

Știrea inițială:

Astăzi, la ora 8:30, au fost raportate 22 persoane izolate la domiciliu.

“La nivel național, există un singur caz confirmat de infecție cu Coronavirus, la o persoană din jud. Gorj. Este de reținut că DOAR cei care vin din zona de carantină a Italiei intră automat 14 zile în carantină, în spații special pregătite, conform protocolului care se impune. Restul persoanelor care vin din Italia sunt monitorizate la domiciliu timp de 14 zile”, a transmis Instituția Prefectului.

Autoritățile județene monitorizează fluxul de turiști care vin din zone cu risc de infecție cu Coronavirus și se află în continuă legătură cu autoritățile de frontieră, aceștia comunicând situațiile care necesită monitorizare.

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *