Șeful de post din Ilva Mare, acuzat că a lovit o tânără în secția de Poliție din comuna Șanț!

Un polițist din județul Bistrița-Năsăud este implicat într-un scandal, după ce ar fi lovit o tânără, chiar într-o secție de poliție. Tânăra a sunat la 112.

Incidentul s-a petrecut în data de 14 februarie. Polițistul acuzat că ar fi provocat scandalul este Gherasim Olariu Sângeorzan și este șef de post în comuna Ilva Mare. Conform unor informații primite la redacție, acesta ar fi lovit o tânără, pe care o cunoștea, în secția de Poliție din comuna Șanț.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud au confirmat, în urmai unei solicitări din partea InfoBistrița.ro, că tânăra a sunat la 112, pentru o agresiune.

„La data de 14 ianuarie a.c., o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea Șanț, a sesizat prin 112 faptul că ar fi fost agresată de agentul de poliție la care faceți referire, în timp ce se afla în incinta postului de poliție din localitate, împreună cu o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, din aceeași localitate. Ca urmare a celor constatate la fața locului și a celor declarate de femeia care a apelat SNUAU 112, aceasta a fost sancționată contravențional conform OUG 34/2008, pentru apel abuziv, cu amendă în cuantum de 500 de lei. Totodată, i s-a adus la cunoștință faptul că poate să depună plângere, însă a refuzat”, a transmis Inspector principal de poliție Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, ca răspuns la solicitarea InfoBistrița.ro.

Tânăra a depus, ulterior, plângere la Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud. „Ulterior, la data de 21 februarie a.c., femeia de 30 de ani, din localitatea Șanț, a formulat o sesizare scrisă cu privire la evenimentele petrecute în data de 14 februarie, aspecte pentru care conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ.

Conflictele polițistului din Ilva Mare nu se opresc aici însă. Acesta ar fi fost implicat într-un alt incident, de această dată într-un magazin din localitatea Ilva Mare, patru zile mai târziu. „La data de 18 februarie a.c., un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a depus o sesizare conform căreia, același polițist ar fi avut un comportament necorespunzător și ar fi jignit-o pe mama lui, vânzătoarea unui magazin care îi aparține”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție.

Conform martorilor, polițistul era în uniformă de serviciu când a intrat în magazinul din localitatea Ilva Mare și le-a transmis oamenilor din magazin să iasă afară, pentru a discuta cu vânzătoarea, pe care ar fi jignit-o.

Cele două cazuri sunt, deocamdată, în cercetare. „Cu privire aspectele sesizate, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile care se impun”, a transmis Crina Sârb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Comentarii

Există un comentariu
  1. Onică 27 februarie 2020 19:13

    Acesta nu este polițai este milițian și pot să vă spun că nu puteți să-i faceți nimic are pile mari am avut și eu o problemă și pot să vă spun că este sprijinit chiar din parchet dacă interesează pe cineva pot da relații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *