Continuă lucrările la infrastructura rutieră din Tiha Bârgăului. Ce drumuri se reabilitează (FOTO)

Lucrările la infrastructura rutieră din comuna Tiha Bârgăului continuă. „Cred că o infrastructură rutieră modernă este motorul de dezvoltare al unei comunități de aceea mă bucur că am reușit să accesăm fonduri pentru modernizarea unor drumuri importante din comuna noastră”, a anunțat primarul comunei, Vasile Șut.

Au fost reluate lucrările de modernizare a drumurilor din comună și se lucrează intens pe Ulița de la Vale, în Tiha Bârgăului! Se realizează lucrări de reabilitare a 6 km de drumuri în: Tiha Bârgăului – la Mureșan, la Timiș și pe Ulița de la Vale; în Tureac – Valea Șutenilor, Cimitir, la Grațian și în satul Piatra Fântânele – Ciosa DC 5.

Anul trecut au avut loc lucrări în Mureșenii Bârgăului pe Ulița Morii, Poșta Veche, la Gâvan, Cimitir, la Gordon, la Gicanu și Blaju Vechi, lucrări care vor continua și în acest an, acolo unde nu au fost finalizate.

„Lucrările acestea sunt finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală și presupun asfaltări, amenajări de șanțuri și canale din beton pe o distanță de 6 kilometri dar și montarea a 12 podețe, a nouă platforme de încrucișare și instalarea de parapeți metalici. Pe lângă acest proiect mai avem și alte proiecte de asfaltare în comună, despre care am să vă informez în scurt timp. Vă mulțumesc tuturor pentru răbdare și vă asigur că deși va fi o perioadă cu multe lucrări și se va crea un disconfort, la finalizarea lucrărilor vom avea drumuri moderne și vom circula în siguranță”, a anunțat primarul comunei.

 

 

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *