Radu Moldovan: „E frumos și mișcător faptul că Pro România mă sprijină, dar nu vor alianță cu PSD”

Președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, a fost întrebat cum comentează anunțul conform căruia Pro România ar fi ieșit din alianța cu PSD și ALDE, la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

”Eu am înțeles că e un comunicat pe persoană fizică, iar eu nu am primit, personal sau la partid, vreo informare oficială că Pro România ar fi ieșit din alianța noastră. Din punctul meu de vedere, acest document este viabil, și, nu l-am semnat în fața presei pentru am dorit să se mai uite peste el liderii celorlalte două partide semnatare, după care va fi semnat, dar el deja există de drept. Cei de la Pro România nu mi-au dat nici măcar un telefon, de undeva, de la cineva care să îmi spună că e nemulțumit de ceva. Protocolul e unul perfectibil și negociabil. Aștept un comunicat oficial din partea celor de la Pro România. Nu pot comenta ceva ce nu există!”, a declarat Radu Moldovan.

”E frumos și mișcător faptul că, Pro România mă sprijină pe mine, dar nu vor să fie în alianță cu PSD. Vom vedea în zilele următoare cine și cum sprijină”, a mai spus Radu Moldovan.

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *