Ioan Peteleu: „Primarul Crețu și-a planificat un turneu de retragere! Costul dezmățului? 42.000 euro!”

„În timp ce salariile câtorva muncitori din primărie au crescut cu 10-15 lei/lună iar sporurile de 15% prevăzute de lege pentru aproximativ 190 asistenți personali care au în grijă aparținători cu dizabilități sau cu grave probleme de sănătate nu au fost acordate, Crețu cheltuie ‪200.000‬ lei (42 mii euro) pe “Deplasare turneu orașe înfrățite și comunități românești”, folosindu-se de ansamblul folcloric al Casei de Cultură.

În ansamblu sunt 20 de dansatori, numai diurna acestora în turneu valorând 13.000 euro. Restul delegației va cuprinde instrumentiști, directori, directorași, șefi, iar peste toți Măria Sa, primarul Ovidiu Crețu, cu ajutorul cărora se vor cheltui restul de 30.000 euro.

Apropo, o fi deplasare sau turneu, că tot vorbim de cultură!? Oare ce reprezentații va susține “artistul” Crețu. Vreun bărbunc, vreo doină la drâmbă?”, a transmis consilierul local al PNL, Ioan Peteleu, într-o postare pe Facebook.

„Dacă în 2018 am fi putut înțelege un asemenea turneu ținând cont că a fost anul sărbătoririi Centenarului Marii Unirii de la 1918, anul acesta, cheltuielile sunt de neînțeles sau mai știi? Poate se sărbătorește ultimul an de domnie a lui Crețu. Dar cetățenii de ce nu au fost informați? Pe de o parte te vaiți ca primar că nu sunt bani de pâine, iar pe de altă parte te răsfeți cu șampanie Moet?

În fapt, singurul argument pentru aceste cheltuieli este huzurul, iar Crețu și “colaboratorii” s-au obișnuit cu acest mod de viață, mai ales că totul este pe banii bistrițenilor: concedii la schi, delegații, turnee etc.”, 

Din păcate, Crețu, acest personaj metabolizat de sistemul social-democrat, a condus destinele acestui oraș timp de 12 ani. Să stopăm dezmățul! Să facem curat! Reliefând o declarație a viceprimarului Cristian Niculae, candidatul PSD la primărie, putem începe selectarea deșeurilor de pe acum. Măcar acum”, a transmis Peteleu.

„Propun ca turneul de retragere al primarului Crețu să se desfășoare prin cartierele Bistriței. Sunt sigur că va fi primit cu același entuziasm ca la Besancon sau Herzogenrath. Începem cu Slătinița?”, a conchis Niculae.

Comentarii

fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *