AUR pentru Luiza Bindea si Vlad Ioan Țenghel la competiția internațională ”Generația 24”!

Luiza a luptat la categoria cadeti feminin 47 kilograme. În primul meci a întâlnit-o pe Alina Veste din Republica Moldova, de care a trecut în doar două reprize cu scorul de 44-2. În finală a luptat cu Jana Bursac, reprezentanta Serbiei în fața căreia s-a impus cu scorul de 18-3.

De cealaltă parte, Vlad a luptat la 41 de kg cadeți masculin. În primul tur l-a întâlnit pe reprezentantul Muntenegrului, Vasilije Nestorovic pe care l-a învins cu 30-12. În al doilea meci a întâlnit un alt reprezentant al țării noastre – Eduardo Cetean pe care l-a învins cu scorul de 32-3, iar mai apoi a trecut cu 38-19 pe reprezentantul Greciei – Sofopoulos Stergios.

Sportivii sunt pregătiți de antrenorul MARIUS NICOLAE MUTI și profesorul ICA SIGARTAU.

Competiția internațională ”Generația 24„ este rezervată sportivilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Prima ediție a acesteia vine în sprijinul sportivilor care doresc să acceadă la competiția regină – ”Jocurile Olimpice„, putând să adune puncte în ranking-ul european și mondial, care să îi facă eligibili în a reprezenta România la competițiile europene, mondiale sau chiar la Jocurile Olimpice.


Comentarii

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *